HMS – Helse, Miljø og Sikkerhet med Humor, Munterhet og Smil

Forestillinga HMS – Helse, Miljø og Sikkerhet med Humor, Munterhet og Smil ble laget som en forestilling til Den Kulturelle Skolesekken for videregående skoler i Nord-Trøndelag. Forestillinga var skreddersydd for elever på yrkesfaglige studieretninger, og ble vist 38 ganger høsten 2010. Nå er den tilgjengelig for kommuner og private firma som ønsker å sette fokus på eget arbeidsmiljø.

Lierne kommune brukte forestillinga under et allmøte for sine ansatte. Inderøy og Mosvik kommune brukte forestillinga på ansattdagen i forbindelse med den kommende kommunesammenslåingen. Nå tilbyr vi forestillinga til andre interesserte.

Forestillinga varer i 45 minutter. HMS-arbeid og psykisk arbeidsmiljø sees på med kvelihumor gjennom monologer, kåseri, viser og foredrag. Hensikten er å gi de ansatte en god latter og samtidig peke på viktigheten av HMS og arbeidsmiljøarbeid i bedriften.

Forestillingen koster kr 10.000 + reise. Ved to forestillinger samme dag: Kr 15.000.

Forestillingen kan bestilles via kontaktskjemaet på nettsiden.