Kvelihumoren lever i mange kanaler

grunnlovskonsert8_5472691a Alle aktører 2006 Lånke 1I lavvon

Nettsida kvelihumor.no er ei av mange nettsider som sjelden blir oppdatert, og den nyhetshungrige Kvelihumor-elskeren blir nok ofte skuffet når han eller hun leter etter nye godbiter på denne sida. Men her kommer det litt info om ståa for Kvelihumoren generelt:

  • Pe Torsa – Dette er Kvelihumorens store festival i Kvelia. Den foregår siste helg i august hvert år, og i Kvelia starter den helga allerede torsdag. Det elleville friluftsteateret Pe Torsa framføres torsdag til søndag. Fredag kveld opptrer 3 x Kveli og 1 Kvemo i lavvoen ved Kveli samfunnshus. Her er det “kvelihumor.no å da” som står på programmet med revyinnslag, gode historier, viser og allsang. Mere informasjon finner du på www.pe-torsa.no.
  • KveliRånesBremseth – I denne gruppa samarbeider  Sigmund Kveli med Arnt Egil Rånes og Harald Morten Bremseth. Forestillinga “Det du ikke visste om trønderrocken” ble spilt 50 ganger. Oppfølgerforestillinga “Bygd for fart” fikk strålende kritikker og siste forestilling i trilogien om Leif Ove Brein har fått navnet “Hipp hipp hipp” Den er så langt sett av over 15000 mennesker. DVD-er fra disse forestillingene kan kjøpes i nettbutikken på Kveli Rånes Bremseth sin Facebookside.
  • Kveli og Kveli – Øyvind og Sigmund Kveli utgjør duoen med dette navnet. De har forestillingen “HMS – Helse, Miljø og Sikkerhet med Humor, Munterhet og Smil, som inngår som et tilbud til yrkesfagelever i den videregående skolen gjennom Den Kulturelle Skolesekken. De kan også tilpasse forestillingen til bedrifter og kommuner som ønsker å sette fokus på HMS-arbeidet på en humoristisk måte.
  • Sigmund Kveli – Kan ta oppdrag som stand up-artist, kåsør eller tekstforfatter for de som måtte trenge humor på kurs, konferanser eller festlige lag.