Litt om forestillinga “Det du ikke visste om trønderrocken”.

Her kan du lese litt om forestillinga som du ikke bør gå glipp av!

Som sologitarist i DDE har Arnt – Egil Rånes hatt beina bredbeint planta midt i trønderock-universet i 20 år. Humorsøskenbarna Sveinung og Sigmund Kveli har bidratt til latterbølger over hele Midt-Norge med en rekke vinnernummer i Norsk Revyfestival og i humorgruppa 4 x Kveli.

I denne forestillinga vil trioen Kveli Rånes Kveli  presentere sin egen versjon av trønderrock-historien gjennom monologer, sketsjer, bilder og musikk. Det blir både nyskrevne trønderrock-låter med hit-potensiale og gjenhør med de kjente og kjære.

Samtidig som det henvises til den ekte trønderrock-historien får dere høre om den mislykkede trønderrock-artisten Leif Ove Brein. Han skusslet bort sitt store talent gjennom utstrakt omgang med dårlige venner og dårlig brennevin.

Lydmainn fra Svartlamo’n Lyd, mannen som starta Sambandet før Åge ble med, og andre merkelige figurer dukker opp underveis.

Forestillingen varer ca 80 min.