Kongen er død, leve Kongen!

Sveinungs død kom som et sjokk på oss alle. Der og da føltes alt så meningsløst, og tanken på humor var langt unna. Men allerede på minnesamværet på Namsos kulturhus ble det uttrykt ønske om at Kveli-humoren og arven etter Sveinung må føres videre. Og det vil vi gjøre!

Han vil alltid bli savnet. Det var ingen andre som tenkte de tankene som Sveinung var i stand til å tenke. Men vi som har vokst opp med Kveli-humoren vil gjøre vårt beste for at den skal leve videre og glede flere i årene som kommer.

Pe Torsa-skuespillet i Kvelia vil sette opp nye forestillinger, Kveli og Rånes vil samarbeide videre med humor og trønderrock, og Sigmund vil fortsatt skrive Kveli-humor i Ukeadressa.

Sigmund vil fortsatt ta på seg underholdningsoppdrag og kåserier i forbindelse med kurs, seminarer og andre bedriftsarrangement.

“The show must go on” og “livet må gå videre” er kanskje forslitte uttrykk, men de er sanne.

Vi kommer tilbake med mere info om framtidige planer.